Ingredienser

  • 2 ds. makrel i tomat
  • 50 g. salciccia (italiensk pølse) eller chorizo
  • 0.5 håndfuld frisk timian
  • 0.5 ds. italienske cherrytomater
  • 1 fed hvidløg finthakket
  • 1 spsk. olivenolie
  • 0.5 håndfuld oregano
  • Revet vesterhavsost
  • 250 g. frisk spaghetti
30 Nem

Sådan gør du

Skær pølsen i små grove tern. Knus hvidløg med en kniv og hak det fint. Steg pølse og hvidløg i lidt olie i en sauterpande. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Når pølsen har taget lidt farve tilsættes cherry tomaterne og den friske timian. Kog op og lad det småsimre i ca 15 minutter uden låg. Dræn makrellen i en sigte og vend det i tomatsaucen. Brug evt. en smule at pastavandet til at jævne saucen med. Hæld vandet fra pastaen vend den med i saucen. Riv masser af parmesan og pynt med finthakket frisk oregano.

Server med italiensk landbrød og god olivenolie.