Ingredienser

  • 2 ds. makrel i tomat
  • 2 sandwichbrød lyse eller mørke
  • 2 håndfulde babyleaves, ruccola eller spinatblade
  • 1 dl. pannacotta
  • 0.5 l. fløde 38% el. sødmælk
  • 0.5 dl. finthakket dild
  • 2 æg
  • Kaviar
  • Knuste tangflager
  • Havsalt
  • Kværnet peber
25 Medium

Sådan gør du

Dræn makrellen i en sigte. Vask og skyl salaten og dup dem tør i et klæde eller brug en salatslynge. Pisk pannacotta med fløde, finthakket dild, havsalt og kværnet peber. Smør brødene med pannacottacremen og kom salaten her på. Fordel makrelstykkerne på salaten, pynt med 1 spsk. kaviar, pocheret æg og giv et drys knust tang.

Pochering: Pensl en kop med et par dråber olie og for den med et stykke husholdningsfilm. Slå ægget ud i koppen og luk pakken til ved at sno lukningen rundt. Kom de pakkede æg i kogende vand i en gryde og lad dem koge lige under 5 minutter, lad dem afkøle et par minutter.