Ingredienser
Cannelloni
- 2 ds. makrel i tomat
- 0.5 squash
- 0.75 dl. drænet græsk yoghurt 10%
- 0.5 lille rødløg
- 0.5 citron, saft og fintrevet skal
- 0.5 tsk. dijonsennep
- 0.5 håndfuld frisk dild
- Havsalt
- Kværnet peber
- 1 blade husblas
Urtecreme
- 0.5 dl. hakkede urte, f.eks. dild, purløg og persille
- 1 creme fraiche
- 1 tsk. dijonsennep
Sådan gør du
1. dag: Skær toppen og bunden af squashen og skær dem i tynde strimler på den lange side på et mandolinjern. Læg strimlerne i et klæde med et lille nips salt, lægges i pres i køleskab natten over så de kan smide en del af saften. Kom et klæde i en sigte og dræn yoghurten her i, ligeledes på køl natten over.
2. dag: Dræn fisken i en sigte. Blend makrel, rødløg, citronsaft/skal og sennep i en foodprocessor. Læg husblas i blød i 10 minutter, smelt den herefter i en lille gryde og blend den med massen. Vend det hele med den drænede yoghurt. Kom et stykke husholdningsfilm ud på køkkenbordet. Læg skiverne af squash på så de overlapper med ca. 0,5 cm – kom massen på 1/3 inde på squask skiverne, rul det sammen og stram med filmen. Læg nu squash cannellonien på køl et par timer til den har sat sig.
Skær rullerne ud i 3-4 sm store stykker og server med urtecreme.
Urtecreme
Bland cremefraiche, urter og dijonsennep og smag til med havsalt, citron og peber.
Serveres med godt brød og koldt smør.